Kocaeli Tekstil

Sipariş ve bilgi almak için lütfen arayınız.

Tel: +90 262 324 5275  Fax: +90 262 324 8499 

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Yönetici

Yönetici

Eposta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Hi, I'm Eli Manning and i welcome you to yourStore website, a place specifically dedicated to you.

Web site URL: http://www.gavick.com

PRODUCT FEATURES

Saya  : Cilt deri

Astar : Ter emici ve aşınmaya karşı dayanıklı tekstil astar

Taban : Çift yoğunluklu Poliüretan taban

Numaralar: 36-48

Devamını oku...

Hakkımızda

Perşembe, 15 Kasım 2012
Kategori Manşet

İş güvenliği malzemeleri ve trasnfer baskı  konusunda faaliyet göstermekte olan firmamız hızla gelişen teknoloji ve sektörü yakından takip ederek uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. Profesyonel, kaliteli ve etkili çalışma ilkeleri doğrultusunda bilgi ve birikimini sizler ile paylaşmayı amaç edinmiş olan Kocaeli Tekstil olarak deneyimli kadrosu ile sektördeki yerini almıştır.

firma olarak ilkemiz; Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru biçimde belirleyip, bu ihtiyaçlara doğru cevap verebilecek kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla hizmet sağlamaktır. Şirketimiz siz değerli müşterileriyle karşılıklı güvene dayanan uzun süreli ilişkiler kurmaya özen göstermektedir.

Firmamız için siz değerli müşterimizin memnuniyeti en önemli olgudur, bu nedenle müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede en uygun çözümler sunmak temel ilkelerimizdendir.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkür eder beraber çalışabilmek dileğiyle işlerinizde başarılar dileriz.

Devamını oku...

Kocaeli Tekstil Tüm Hakları Saklıdır.